Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Възможно ли е? Ивайла Бакалова по бански месец след раждането (СНИМКИ)

По всичко изглежда, че Мис България Ивайла Бакалова може да се похвали с феноменални гени. 41-годишната брюнетка роди второто си дете само преди малко повече от месец, но тя вече изглежда зашеметяващо и няма никакъв помен от това. Коремът ѝ си изглежда все така плосък, а за целулит дори не може да се говори.
Ивайла винаги е имала перфектна фигура, тъй като си пада по плодове и зеленчуци, макар и без да спазва тежки диети. В едно от интервютата си тя обяснява: „Най-лесно се смъкват килограми, ако не се вечеря. Или поне вечерята да бъде нещо много леко – например домат с малко сирене и нищо друго. Аз лично правя следното. Когато кача някой килограм, спирам да се храня вечер. А за да не ме мъчи глад точно по това време, изтеглям тренировките си привечер. Така не мисля за ядене“.
Съветът на „Площада“: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на Ивайла Бакалова, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!
Попитана от своя фенка как има подобна визия скоро след раждането, Мис България отговаря: „45 дена минаха след раждането ! Някъде след 15 ден се възстанових почти напълно. Не напълнях много по време на бременноста и не беше трудно , защото след раждането ми останаха само 2-3 излишни кг останалото мисля , че е ген:)“
Ето и снимките, които изкусителната брюнетка публикува в социалните мрежи и предизвика завист със страхотната си фигура:

The post Възможно ли е? Ивайла Бакалова по бански месец след раждането (СНИМКИ) appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com