Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Щутгарт попиля Хамбургер и предвкусва запазването мястото си в Бундеслигата (ВИДЕО)

Щутгарт отнесе с 3:0 Хамбургер в първия мач от баража за оцеляване/влизане в германската Бундеслига. С този успех швабите взеха доста солидна преднина и почти си запазиха мястото в елита преди реванша в Хамбург на 5 юни.
Домакините финишираха на 16-ата позиция в елита и се наложи да участват в плейофа срещу славния някога клуб от Северна Германия, който завърши на третото място във Втора Бундеслига.
Кошницата на съперника напълниха Константинос Мавропанос, който откри с гол от съблекалнята още в 1-ата минута. След антракта Йоша Вагноман в 51-ата и Серху Гираси в 54-ата минута донесоха класическата победа за швабите.
Домакините пропиляха още куп положения и не съумяха да довършат напълно северняците. Дори Серху Гирасу профука дузпа в 27-ата минута. Хамбургер завърши двубоя и в намален състав, след като в 69-ата минута Анси Сухонен получи червен картон.
Щутгарт се хвърли в атака веднага след първия съдийски сигнал на Тобиас Велц. Бяха изминали само няколко секунди, когато Борна Соса центрира от корнер, а Константинос Мавропанос с глава прати кълбото в мрежата на Фернандеш – 1:0.
Натискът продължи, но не падаше втори гол. В 27-ата минута домакините получиха право изпълнят дузпа. Серху Гираси пое отговорността, но Хойер Фернандеш спаси удара му от бялата точка.
До почивката гостите оцеляха и не падна нов гол в мрежата. С нов пропуск блесна авторът на откриващото попадение Мавропанос.
Двубоят продължи в същото русло след антракта. Така в 51-ата минута Йоша Вагноман реализира за 2:0 във вратата на бившия си клуб, като той не се израдва след гола си в знак на уважение.

Video edited on Kapwing
Само 180 секунди по-късно Серху Гирасу с глава направи резултата класически. Той реализира след центриране на Борна Соса, който асистира и за гола на Мавропанос.

Video edited on Kapwing
В 69-ата минута Анси Сухонен получи директен червен картон за грубо нарушение. Така Хамбургер завърши мача с 10 души на терена. За късмет на гостите обаче резултатът се запази до края.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg