Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ще счупи ли историческия лош късмет? Почитател на Манчестър Сити вече си татуира требъла (СНИМКА)

Манчестър Сити излиза срещу Интер във финала на Шампионска лига в събота (10 юни) в търсене на исторически требъл. Верен фен на “гражданите” обаче е толкова уверен в успеха, че вече си е направил татус на трите трофея.
Според мнозина отборът на Пеп Гуардиола е абсолютният фаворит срещу Интер и поради тази причина един от феновете на “гражданите” реши да заложи и да си направи татуировка с требъла, още преди да се е изиграл мача. преди време.

A Manchester City fan with a 2023 treble winners tattoo on his leg.It will be really devastating to him if Man City failed to win the treble.I guess they will win. pic.twitter.com/oskAD0qF1s
— Red Rose🌹🦋 Chelsea First Lady (@Roseangel009) June 6, 2023

“Типичният британски ход” – това бе един от водещите коментари под снимката, който изглежда, че осмива този акт на почитателя на “гражданите”.
Много фенове на играта осъдиха този акт, тъй като в много от случаите предварителните татуси за успех никога не носят късмет на британските фенове. Имало е редица случаи на европейски и световни първенства, в които фенове си татуират предварително дадена победа или триумф, но в крайна сметка се оказва, че ще носят това разочарование завинаги.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Голямата грешка на Мадалина, заради която феновете вече не завиждат на Григор Димитров.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg