Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

ШОК! Пораснаха гърди на Емили Тротинетката (СНИМКА)

Емили Тротинетката се похвали с почти двойно увеличената си гръдна обиколка, надзърна в пазвата й „България Днес“. Скандалното блонди от Плевен публикува снимка, на която бюстът й може да съперничи на гърдите на някоя силиконка.
„Само че при мен гърдите са естествени. Не обичам нищо изкуствено“, подчерта Емили. За вестника Тротинетката каза, че операцията й за смяна на пола само след няколко месеца няма да е химера, а реалност. Бившото момче е избрало за целта клиника в Белград.
„Аз съм с мярка за неотклонение парична гаранция, пътувам без проблеми в чужбина“, уточни русокоската. На 29 ноември Емилито ще трябва да се яви на първото съдебно дело в пловдивския съд срещу нея, Тошо Куката и Петко Чеченеца, образувано заради клипа им, в който се гаврят с 21-годишния Денислав Делчев в мол в Града на тепетата.
„Пия хормони от три години и резултатът е видим!“, сподели още Тротинетката. По думите й на млади хора, на които предстои смяна на пола чрез хирургична интервенция, са достатъчни три години подготовка.
Емили вече може да се похвали с истински бюст
„При по-възрастните може да се наложи хормоналната терапия да продължи и 10 години, а операцията да не бъде успешна“, смята любимата на бившия културист от „Фермата“ Тихомир Рангелов.
Емили е сигурна, че хормоните, които пие, са превърнали психиката й изцяло в женска.
„Станала съм много чувствителна, много сензитивна. Плача, хуквам да бягам, мога да извърша някоя глупост в такива състояния…“, призна пред „България Днес“ трансмомичето.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Последвайте ни в Telegram ТУК
The post ШОК! Пораснаха гърди на Емили Тротинетката (СНИМКА) appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com