Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Чувствайте се стилно и топло у дома – ние избираме чехли за нея и за него

Чехлите са удобството, което ви очаква у дома в края на ден, изпълнен с всякакви предизвикателства. Те ви обгръщат в топлина и комфорт, а освен това могат да са страхотен модерен аксесоар, който да изразява вашия стил. Как да изберете правилните за себе си? Имаме няколко идеи и предложения за вас!
Какво да имате предвид?
Преди всичко, обърнете внимание на материала, от който са направени чехлите, както и на техния размер. Те трябва да са удобни, да не спарват краката, но и да са здрави и с качествена изработка. Освен това, трябва да осигуряват комфорт и удобство, без да стягат прекалено или пък да са много широки, което може да е проблем и да се спъвате, докато ги носите. Ако имате много килими у дома и съответно, ходите основно по меки настилки, можете да изберете модели с каквато и да е подметка. Ако обаче навсякъде има основно паркет или гранитогрес, изберете такива с по-дебела подметка. Изберете модел, който предпочитате – затворени мъжки пантофи, дамски пантофи или детски пантофи, модели с полупета (ниска задна част) или класически чехли с нахлузване. Супер актуални и любими на всички са и страхотните пантофи тип мекичък ботуш във вдъхновяващи зимни дизайни. Обърнете внимание и на дебелината на материала, от който са изработени чехлите – можете да се спрете както на по-лек модел, така и на много добре подплатени чехли, с които да се чувствате отлично и на планинска хижа, уютно поседнали с книга и чаша чай пред камината. Дизайните на различните модели са повече от разнообразни и можете лесно да откриете подходящи за вас – изчистени, цветни, с декорации и т.н.

Затворени пантофи
Ако предпочитате този тип дамски пантофи и мъжки пантофи, има много различни модели, между които можете да избирате. Сред тях са не само класическите дизайни, но и страхотни модерни пантофи мокасини. Те са с любимата визия на този тип обувки, като имат типичните горни украсителни шевове, но включват топличка подплата, която ще се грижи за комфорта ви в студеното време. Пантофите ботуш също са много популярни и налични във всякакви разновидности. Могат да са с вдъхновен от Скандинавието и зимните празници дизайн, любим на дамите и тийновете или пък със сериозна джентълменска визия в топло шоколадово кафяво, от естествена кожа, със сериозна изчистена визия и с топла подплата. Затворените модели могат да са примерно от пухкава кожа, с визия кореспондираща на любимото в спортно яке или пък с вдъхновени от класическите нисък модел кецове нахлузване и визия. С декорации или изчистени, избирате вие. Има и страхотни дизайни с полупета, при които задната част обхваща леко петата за повече удобство, но не стига до глезена. Многообразието модели предлага за всеки по нещо!

Домашни чехли за всеки
Чехлите са абсолютно класическо решение и за него, и за нея. Могат да са както леки, така и подплатени сериозно за истински уютно усещане и в най-хладния зимен ден. Има и модели с отворени пръсти, с които не правите компромис с топлината, защото са изработени от супер пухкави материи. Ако търсите лек модел, защото домът ви е с подово отопление или пък искате да носите през летния сезон, винаги можете да изберете класически лек модел чехли с или без отворени пръсти. Цветовете са многобройни, дизайните – също. Онлайн и на място в магазини CCC ще намерите истинско богатство от различни модели дамски пантофи, мъжки пантофи, детски пантофи и дамски и мъжки домашни чехли, които биха отговорили на всеки вкус и предпочитания. Някои от моделите са със страхотни текстури, примерно мека козина, визия на плетен пуловер и други, които отлично хармонират със зимата и ниските температури и самия им вид сгрява душата. Кои е любимият ви чифт, който ще носите този сезон? Разгледайте и разберете!
The post Чувствайте се стилно и топло у дома – ние избираме чехли за нея и за него appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com