Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ужас във Франция: Победа на Нант остана на заден план след убийство на почитател

Нант съобщиха, че един от техните привърженици е починал в събота (2 декември) след нападение, извършено преди победата на клуба с 1:0 над Ница във френската Лига 1, след като се появиха информации, че почитателят е бил намушкан.
От клуба излязоха с изявление през нощта, че фенът е бил “смъртоносно ранен” близо до стадиона. Вестник “L’Equipe” съобщава, че фенът е бил член на “Brigade Loire”, хулиганска група от страстни фенове на Нант.
“При обстоятелства, които са обект на водено в момента съдебно разследване, 31-годишният мъж е загубил съзнание, след като е бил нападнат в гръб. Въпреки намесата си службата за спешна помощ не е успяла да спаси живота на привърженика”, заявяват от футболния клуб.
“L’Equipe” твърди още, че трагедията се е разиграла, когато хора от “Бригад Лоар” в няколко автомобила, наближаващи стадион “Божоар”, са били нападнати от други привърженици.

Un supporter du FC Nantes grièvement blessé avant Nantes / Nice 🚨Selon nos premières informations, un chauffeur VTC a poignardé au couteau la victime en amont de la rencontreLe pronostic vital du supporter est engagé pic.twitter.com/045BcfKEHB
— CANAL+ Foot (@CanalplusFoot) December 2, 2023

*Още новини за Лига 1 четете на SPORTLIVE.BG!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg