Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Томас Тухел предупреди Реал Мадрид за "свой ключов играч"

Надеждите на Реал Мадрид да подпише със звездата на Байерн Мюнхен Алфонсо Дейвис през 2024 година са пред провал.  От “Сантяго Бернабеу” планират да подпишат с нов ляв бек през следващите месеци, като 23-годишният Дейвис е в техния радар преди евентуална оферта през следващото лято.
Реал ще трябва да си търси нов играч за тази позиция

Опциите за януарска оферта или наддаване преди сезон 2024/25 остават на масата в Мадрид, но Байерн не търси активно да продаде канадския национал. По-рано се появи информация, че шампионите на Бундеслигата са започнали преговори с Дейвис за подновяване на договора, като настоящият му изтича през 2025 г.
Изтичащото споразумение на Дейвис беше в полза на Реал Мадрид, тъй като Байерн щеше да е принуден да обмисли трансфер, за да не го загуби безплатно през 2025 г.
Напредъкът по този въпрос засега се бави, но и треньорът на Байерн Томас Тухел подкрепи позицията на клуба относно желанието им да задържат Дейвис в дългосрочен план. “Той е нашият играч и абсолютно ключов играч. Той знае колко го ценим”, заяви той Тухел. А в Реал вече имат един  последен и конкретен план за Килиан Мбапе и привличането му.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg