Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Тези неща издават, че имате връзка със закрилник

Да разберете как се чувства някой може да бъде интересно, но малко трудно, особено когато става въпрос за разбиране дали човек се държи защитно. Не става въпрос само за това, което казва, но и за нещата, които прави. Тези действия може да са малки, но говорят много за това колко го е грижа.
1. Той редовно се свързва с вас
Някога забелязвали ли сте човек, който често ви пуска съобщения или ви се обажда, само за да види как минава денят ви? Това е класически знак, че той е закрилник. Не става дума за любопитство – това е, за да се увери, че сте добре и да ви уведоми, че го е грижа. Тези неща са като приятелско напомняне, че някой ви пази.
Вижте още: 6 хитри начина, по които всеки може да има късмет в любовта (да, дори вие!)
2. Той предлага да ви изпрати до вкъщи или да ви изпрати до колата ви
Представете си това: късно е и вие се прибирате сами. Ако човек предложи да ви изпрати до вратата или колата ви, той не просто е учтив – показва, че иска да е сигурен, че сте в безопасност. Това е като мълчаливо обещание, че той е там, за да гарантира, че нищо неочаквано не се случва по пътя ви. Прост жест, но той говори много за инстинктите му за защита.
3. Той иска да му изпратите съобщение, когато се приберете безопасно
Чували ли сте го някога да казва: “Изпрати ми съобщение, когато си у дома, за да знам, че си в безопасност”? Тук не става въпрос за контролиране, а за грижа. Той искрено иска да знае, че сте пристигнали без никакви проблеми. Това е малък акт, който показва голяма загриженост.

4. Той обръща внимание на заобикалящата ви среда
Случвало ли ви се е човек да сканира фино заобикалящата ви среда, когато сте заедно? Това е знак, че той е защитник. Не е подозрителен, просто следи за евентуални проблеми.
Вижте още: 5 причини несигурните хора да са страхотни партньори
5. Той бързо предлага помощ
От достигането до най-горния рафт до поправянето на спукана гума, ако той винаги е готов да подаде ръка за помощ, това е знак за защита. Не се опитва да се изфука, демонстрира, че е там, за да ви подкрепи във всяка ситуация. Това е като да имате съотборник в играта на живота – някой, който е готов да се справи с предизвикателствата заедно с вас. Така че, ако той бързо подава ръка за помощ, не става въпрос само за мускули, а за истинска грижа.
6. Той изразява загриженост, без да е властен
Ако той спокойно изразява загриженост, че опитвате нещо ново или попадате в потенциално предизвикателна ситуация, това е защитен жест. Не става въпрос за ограничаване на избора ви, това е да се уверите, че сте наясно с всички възможни рискове. Човек, който го е грижа, ще сподели притесненията си по начин, който уважава вашата независимост, като същевременно подчертава ангажимента си към вашата безопасност.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg