Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Стана ясно защо Нойзи се е качил да кара пиян автомобила си

Както вече ви разкрихме Ивайло Цветков – Нойзи шофира пиян автомобила си, докато съпругата му Мария Игнатова спи у дома, без изобщо да предполага какви ситуации се разиграват на пътя с любимия й.

Дни след случилото се Нойзи призна грешката си, поиска прошка и обясни, че любимата му Мария няма нищо общо с това, което е допуснал. Както обикновено се случва обаче и както се казва, крушката винаги има опашка.
Твърди се, че Нойзи е бил пиян и е взел безразсъдното решение да седне в това състояние зад волана на луксозния си автомобил, след като е имал сериозна кавга с тв водещата.

Караниците между двамата в последно време зачестили и това изкарало извън равновесие Нойзи, пише „Уикенд“.

Според тиражираната версия, Мария не била доволна от факта, че мъжът й не печели достатъчно добре и на практика тя била тази, която издържа основно семейството.
На всичкото отгоре Нойзи живеел в бащиния дом на Мария, където още живее и майка й, което явно допълнително го комплексирало, тъй като при тази ситуация се води и заврян зет. Това довело до по-честите му избухвания, след които Мария изпадала в депресия или честа смяна на настроенията, пише още изданието.
В нощта, когато Нойзи бил хванат да шофира с над 2 промила алкохол в кръвта, той бил съсипан от поредния скандал с Мария, при който, ако се вярва на слуховете, тя го нарекла дори „паразит“.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Последвайте ни в Telegram ТУК

The post Стана ясно защо Нойзи се е качил да кара пиян автомобила си appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com