Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

След година преговори: Барселона вече има своя нов нападател

Бразилският Атлетико Паранаенсе потвърди чрез социалните мрежи предстоящия изходящ трансфер на младия световен талант Витор Роке. От клуба анонсираха, че утре 18-годишният стрелец ще изиграе последния си двубой преди да замине за Европа. 

На Стария континент той ще подсили испанския Барселона! Неговият последен двубой е насрочен за неделя от 23:30 часа българско време. До този момент Роке натрупа 80 двубоя за професионалния тим, в които вкара 28 гола и даде 11 асистенции. 
Какво му предстои на стрелеца
Сделката ще бъде в сила от януари 2024 г., а на “Камп Ноу” се борят за правата на футболиста цяла година. На финалната права и контузията на Гави улесни каталунците, защото за испанеца ще бъдат платени пари от ФИФА. Така каталунците безпроблемно ще дадат повече от 40 милиона евро за младия нападател. 
Първоначално се спекулираше, че още срещу Лас Палмас Роке може да дебютира за “блаугранас”. Това означава Шави да му се довери за първия мач през 2024 г. Голямата цел на треньора е да го вкара във форма за Суперкупата на Испания. 
Следете всички трансфери в световния футбол със SportLive.bg!

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Athletico Paranaense (@athleticoparanaense)

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg