Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Сакраменто удари шампиона! Нъгетс на колене пред Александър Везенков и Кингс (ВИДЕО)

Сакраменто Кингс на Александър Везенков записа важен успех, дошъл срещу шампиона Денвър Нъгетс. “Кралете” се наложиха със 123:117 в мач, в който българският състезател имаше периферна роля и не му бе гласувано голямо доверие от Майк Браун.

Представянето на Александър Везенков
Родната гордост се появи в игра от пейката още през първата четвърт и записа участие в последните 3 минути от нея. Българинът наниза важна тройка през втората четвърт и след това добави още една точка на името си, с която изравни резултата в мача 32:32.
Цялостно Саша се отчете с общо 4 точки и 3 борби за 14 минути игра на паркета, като този път Майк Браун не реши да му гласува същото доверие както в последния мач срещу Лос Анджелис Клипърс, в който българинът се представи на изключително високо ниво.

Запомнящите се изяви в Сакраменто
Над всички за “кралете” бяха звездата на тима ДиАрън Фокс и включващият се от пейката Малик Монк. Гардът се отчете с 26 точки, цели 15 асистенции и 1 борба, а Монк направи страхотен мач с 26 пункта за 28 минути от скамейката. Другият водещ играч на тима от столицата на Калифорния Домантас Сабонис добави 17 пункта, 15 борби и 7 асистенции.
За шампионите в асоциацията Никола Йокич записа поредния си трипъл-дабъл с 36 точки, 13 борби и 12 асистенции. Добър мач направиха и Реджи Джаксън с 20 пункта и Аарън Гордън със 17.
Това бе победа номер 11 за Кингс през сезона, като отборът има и 7 поражения в актива си. “Кралете” заемат четвъртата позиция в Западната конференция, а Нъгетс (вече 14-7) са само с едно място пред тима на Майк Браун. Следващото предизвикателство за Сакраменто се нарича Ню Орлиънс Пеликанс в “In-Season” надпреварата на 5 декември.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg