Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Пръска сексапил – Тоби от „Мастършеф“ показа перфектни гърди (СНИМКА 16+)

Зрителите на „Мастършеф“ са натъжени от отпадането на сексапилната фризьорка Тоби. С времето тя стана една от любимците на публиката, благодарение на своето естествено и непринудено поведение.
28-годишната бургазлийка отпадна от шоуто със сълзи на очи. Тя обаче изпълни основната си цел – да покаже какво умее на дъщеря си.
Шеф Илиан Кустев я изпрати с думите: „Тоби, ти дойде в „Мастършеф“ със заявката, че искаш да намериш нова посока в живота си. Вярвам, че в лудницата на тази кухня ти наистина преоткри себе си. Едва ли има тук друг участник, на когото да съм се карал повече, и това е, защото те харесвам. Беше първата, която влезе в Топ 10 и съвсем малко не ти стигна, за да се докоснеш до голямата награда.“
Тоби се определя като много емоционален човек, който не се оправя в живота толкова добре, колкото в кухнята. Затова смяташе, ако спечели, да отиде да учи в кулинарна академия. Но не успя.
От снимките на Тоби в социалните мрежи обаче виждаме, че тя е напълно готова за участие в конкурса „Мис Мокра Фланелка“.
Съдейки по горещите снимки на Тоби, не би трябвало въпросът с оправянето в живота да виси с толкова страшна сила пред нея. От горещите морски фотоси се вижда, че фризьорката притежава изваяно тяло с умопомрачителен бюст, за който мечтаят много мъже.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Последвайте ни в Telegram ТУК
Перфектната визия на Тоби от Мастършеф
The post Пръска сексапил – Тоби от „Мастършеф“ показа перфектни гърди (СНИМКА 16+) appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com