Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Приключва ли ерата на Нойер в Байерн Мюнхен? Клубът набеляза потенциални заместници

Байерн Мюнхен мисли за бъдещето и вече е започнал да набелязва потенциални наследници на Мануел Нойер под рамката на своята врата. 

Качествените варианти пред Байерн Мюнхен
Според “Sky Germany” Майк Менян, Грегор Кобел и Александър Нюбел се очертават като силни кандидати да поемат отговорността между гредите на баварците. Изданието твърди, че всеки играч има уникален набор от умения, които биха помогнали много на клуба.
С удължаването на договора на Нойер Байерн Мюнхен не е под натиск да вземе решение за неговия наследник. Въпреки това подхода на клуба демонстрира техния ангажимент за поддържане на силен вратарски отдел за години напред.
Идентифицирането на Менян, Кобел и Нюбел като потенциални наследници предполага, че Байерн е в добра позиция да премине безпроблемно в ерата след Нойер, гарантирайки продължаващия успех на клуба на най-високо ниво.
Нойер се превърна в истинска легенда на баварците след трансфера си от Шалке 04 през 2011 година. Той спечели на два пъти Шампионска лига с баварците и може да се похвали с десетки златни медали от Бундеслигата.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Томас Тухел се оказа голям фен на основен футболист на Барселона.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg