Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Поуки, задачи и грешки: Микел Артета открои какво трябва да се подобри в Арсенал

Мениджърът на Арсенал – Микел Артета, не обвини никого от футболистите си за победата с 2:1 над Уулвърхемптън във Висшата лига, дошла по много колеблив начин на “Емирейтс”. Испанският специалист посочи и какво трябва да се промени в играта на “артилеристите”.

Микел Артета за представянето на Арсенал
“Много съм доволен от играта ни. Трябваше да спечелим по-убедително. В края допуснахме грешка и съперникът се възползва. Последните минути бяха нервни. Не виня Зинченко. Той има своите силни и слаби страни, но силните са значително повече. Грешката е факт, но може да се случи на всеки. Важното е да си извадим поуките”, коментира Артета.
“В много мачове пропускахме голям брой положения, но и не позволявахме да ни отбележат гол. Днес имахме възможност да решим всичко далеч преди последния съдийски сигнал. Искам всеки път да показваме нивото от срещата днес. Това е и генералната ни задача – да продължим да побеждаваме във всички състезания през три дни”, добави още специалистът.
Арсенал продължава да е първи във Висшата лига с 33 точки – 4 повече от втория Манчестър Сити. Следващият мач на “топчиите” ще бъде срещу новака Лутън.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg