Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Пияната княгиня Калина си говорела сама и ударила служител (ВИДЕО)

Както ви съобщихме, княгиня Калина катастрофира на 19 август с над 1,2 промила алкохол в кръвта. Единствената дъщеря на Симеон Сакскобургготски беше хваната, след като блъсна бариерата на хотел в Боровец. “На мен ми се обадиха моите служители, че дама е ударила два пъти бариерата и е доста пияна, като е опитала да избяга.” Това каза наемателят на хотела пред Нова Телевизия.
Разказът на наемателя
“Тя беше боса и се разхождаше така по паркинга. Говореше си сама. Нямаше документи. Не знаела как се казва, би трябвало да има ЕГН, но не помнела кое е”, разказа мъжът в ефира на “Здравей, България”.
За малко е щяла да удари друго момче на паркинга, което лепи плочки, след като се е ударила в кашпата и е тръгнала назад, продължи наемателят.  Било късмет, че момчето точно станало да си вземе материали и не било там, където отишла колата. 
“Отказа на 100% тест – после опитваше да дава, никакъв въздух не изпускаше, цялата система беше да бави.”
По думите му през цялото време след катастрофата служителка на резиденция “Царска Бистрица” тъпчела Калина Сакскобургготска с кисело мляко, за да се намали промила. Донесла ѝ между 6 и 8 кофички.
Вчера жената, която е била в колата с Калина, разказа своята версия, че служители на хотела са били груби с Калина непосредствено след удара в бариерата.
По думите на наемателя, княгинята всъщност ударила 3 пъти по скулата негов служител, който ѝ взел ключовете от колата – имало свидетели за това.
Припомняме, че Калина Сакскобургготска отказа да даде кръвна проба след инцидента.
Вижте още: Вижте порасналите дъщери на Ути Бъчваров (СНИМКИ)
Версията на съпруга ѝ Китин Муньос
Мъжът ѝ я оправда пред bTV така: “Съпругата ми е изгубила кучето си. Много го обичаше. Има три кучета. Все още не можем да го открием. Тя е под стрес. Цяла сутрин обикаляхме Боровец. При паркиране е ударила колата, виждате. Може да е изпила една чаша вино, но това не е пиене на алкохол. Това е нищо. Инцидентът е малък. Превръща се в голям проблем, защото е княгиня Калина”.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg