Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Не му е за първи път! Кой е виновникът за секс звуците на жребия за Евро 2024? (ВИДЕО)

В събота (2 декември) стана ясен жребият за груповата фаза на Евро 2024. Двубоите, които бяха определени привлякоха внимание, но не толкова, колкото едно събитие по време на тегленето.

Това се случи, докато бившата звезда на Манчестър Сити Давид Силва изтегли отбора на Швейцария в група “А”, всички в залата и пред екраните останаха шокирани от порно звуци.
Водещите опитаха да продължат сякаш нищо не се случва, като запазиха самообладание. Камерата обаче улови германският селекционер Юлиан Нагелсман, който смутено се въртеше и усмихваше от мястото си.
Кой е виновникът за този непредвиден гаф?
Оказа се, че това е стар познайник. Онлайн шегаджия с прякор Jarvo пое отговорност за случилото се, а и това не му се случва за първи път.
Същото лиже стоеше зад шегата с порно шум по време на отразяването от BBC на двубоя от третия кръг от ФА Къп между Уулвърхемптън и Ливърпул през януари.
Докато Гари Линекер и Алън Шиърър правиха анализ преди началото на двубоя, в студиото се чуха доста неуместни звуци. Все едно извадени от филм за възрастни. Секс звуците в ефир продължиха над 20 секунди, а по време на излъчването Линекер нямаше обяснение откъде идват те. След това в социалните мрежи обясни, че е имало залепен телефон на гърба на стола, за да се саботира предаването.
Сега обаче как точно е успял да хакне едно от най-дългоочакваните събития в света на футбола, което събира куп известни личности – все още не е ясно.
А коя телевизия у нас ще излъчва мачовете от Евро 2024 – вижте в този материал.

There was loud moaning sounds during the Euro 2024 draw 💀💀 pic.twitter.com/ruO1jAlxnm
— Janty (@CFC_Janty) December 2, 2023

YouTuber Jarvo 69 foi o responsável pelos sons de gemido no sorteio do Euro 2024 😬 pic.twitter.com/nbzGr7vL8F
— Cabine Desportiva (@CabineSport) December 2, 2023

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg