Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 21 – 27 август 2023

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за седмицата от 21 до 27 август 2023.
Овен – сряда, 23 август
Една стара любов ще се опита да се завърне в живота ви, но вие трябва да прецените дали да я допуснете отново, или просто да простите. Примирие на две души, които много са се обичали, но характерите им ги скарали. Опитайте си да си дадете ясна сметка дали любовта е достатъчна, за да бъдете заедно.
Телец – понеделник, 21 август
В началото на работната седмица Вселената ви изпраща отговор на важен въпрос, които ви мъчеше. Важно е да се опитате да отворите съзнанието си, за да успеете да усетите на къде ви напътстват духовните ви водачи.
Близнаци – неделя, 27 август
Близнаци, в почивния ден ще получите радостна новина, която е свързана със сложна ситуация на работното място. Всичко, което ви тревожеше, ще остане в миналото. Сега навлизате в много силен период както в личен, така и в работен план.
Вижте още: Тези 4 зодии НЕ желаят да сключат брак

Рак – четвъртък, 24 август
Раци, четвъртък ви носи новина от приятел, които живее в чужбина. Може да е свързана с покана за гостуване зад граница, което не трябва да отказвате.
Лъв – вторник, 22 август
Лъвове, във вторник ще бележите големи професионални успехи. Отличен ден за стартиране на нови проекти и бизнес. Сега е време сами да дадете тласък на мечтите си.
Дева – събота, 26 август
Деви, нещата при вас в любовен план бяха като в блато. В събота обаче едно телефонно обаждане ще ви помогне да излезете от емоционалната криза, в която бяхте попаднали.
Везни – вторник, 22 август
Началото на седмица бележи огромни професионални успехи. Още в понеделник е много възможно да получите неочаквана сума пари.

Скорпион – четвъртък, 24 август
Скорпиони, в четвъртък ще получите любовно обяснение от човек, от когото най-малко сте очаквали. Идва края на самотата, стига вие да сте готови за това.
Вижте още: Носят сърцето си на длан: Зодиите, които НЕ могат да крият чувствата си

Стрелец – неделя, 27 август
Стрелци, в неделя един човек, който постъпи зле с вас, е разбрал, че е допуснал грешка и ще потърси прошката ви. Усещате, че Вселена разчиства всички пречки по пътя ви и сте в началото на много силен период.
Козирог – петък, 25 август
В петък Козирозите ще попадат на приятелско събиране, което ще ги зареди положително. Много вероятно е да възобновите отношения с една личност, с която прекъснахте контакти без основателна причина.

Водолей – понеделник, 21 август
Водолеи, в понеделник сваляте голямо бреме от плещите си. Част от притесненията ви ще останат в миналото и най-накрая ще получите глътка спокойствие.
Риби – сряда, 23 август
Риби, сряда ще ви донесе отлични възможности да подобрите материалното си състояние. Нови запознанства през този ден ще бъдат ключови за бъдещето ви. Не отклонявайте бизнес срещи.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg