Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Може да ексхумират трупа на Денди

Търсят ново доказателство за смъртта на писателя. Камери записват образа на мистериозен мъж в бар, който е последният, видял се с Милчев.

Близки на починалия в края на март 2022 г. Любомир Милчев-Денди обмислят ексхумация на тленните останки на покойния писател, светски хроникьор и естет. Търси се ново или пренебрегнато в хода на разследването обстоятелство, което да даде коз в това направление. По думите на близка приятелка на Денди официалното заключение за смъртта му в столичната болница „Света Анна“ е „пневмония“, пише България Днес.

Близките на Милчев обаче отхвърлят тази констатация, защото четири експертизи на съдебни лекари – двама от Пловдив и двама от София, доказвали, че Денди е имал малко под тила „дупка колкото детски юмрук“. Според патоанатомите починалият е бил удрян професионално или с бутилка, или с бухалка. Общото им заключение опровергава официалното заключение на следствието, че Любомир Милчев не е станал жертва на убийство.

По самото разследване също остават много „бели петна“. Смущаващи обстоятелства изплуваха от спомените на хората, с които „България Днес“ разговаря. Няколко години преди кончината на БГ естет №1 негови познати виждат странен сайт в мрежата, в който с разбъркани по думите им букви е написано: „Денди ли е по-велик, или аз?“. Когато те споделили с Милчев за видяното, той „пребледнял като платно“, защото бил открил в бележниците си, написано с химикалка, същото изречение. Оттогава светският хроникьор започнал да се допитва до астролози. „Почти всеки ден разговаряше по телефона с един мъж, който беше трудноподвижен и който му правеше хороскопи. Малко преди трагедията той беше предупредил Любо, че го чака опасност, но той не обърна сериозно внимание на това“, доверява дългогодишна позната на Милчев.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Последвайте ни в Telegram ТУК

The post Може да ексхумират трупа на Денди appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com