Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Манчестър Сити – Тотнъм по ТВ: Къде да гледаме битката в челото на Висшата лига?

Английският шампион Манчестър Сити записа последователни равенства срещу Челси и срещу Ливърпул, след които изпусна върха в английската Висша лига. Преди старта на 14-ия кръг те са втори с 29 точки – една пасив от лидера Арсенал.
За Пеп Гуардиола и компания предстои ново тежко изпитание, тъй като посрещат на “Етихад Стейдиъм” друг отбор от челото – Тотнъм. “Шпорите” са в много неприятна серия от три поредни загуби, но въпреки това са на три пункта от днешния си съперник.
“Гражданите” играят доста трудно срещу този опонент. Те са загубили три от последните си четири мача срещу Тотнъм. Погледнато по-глобално – Манчестър Сити е спечелил едва два двубоя от Висшата лига срещу лондончани от последните осем срещи (пет загуби и едно равенство).
Сега двата отбора отново се изправят един срещу друг – на “Етихад Стейдиъм”. Домакините ще разчитат за попадения на Ерлинг Холанд, който има 14 през сезона в първенството. Хюн Мин Сон пък се е отчел с 8 за гостите от столицата.
Къде да гледаме Манчестър Сити срещу Тотнъм от Висшата лига?

Срещата между двата тима ще започне в 18:30 часа българско време, като ще бъде излъчена пряко по “Диема спорт 2”. Освен това ще можете да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg