Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Любовно пожелание за 2 декември 2023 според зодията

Научете какво е вашето любовно пожелание за тази събота, 2 декември 2023, според зодията ви.
Овен
“Романтиката е блясъкът, който превръща прахта на сивото ежедневие в брокат.”
Елинор Глин
Телец
“Великата цел на всяко човешко същество е да осъзнае любовта. Любов не в другия, а в себе си. Ние сами пробуждаме любовта. А щом я пробудим, тогава ни трябва друг човек. Вселената придобива смисъл, само когато има с кого да споделим чувствата си.”
Паулу Коелю
Близнаци
“Любовта представлява една великолепна катастрофа: знаеш, че пред теб има стена, и въпреки всичко даваш газ. Тичаш право към своята гибел с усмивка на уста. С любопитство очакваш кога точно ще гръмне всичко. Любовта е единственото предварително програмирано разочарование, единственото нещастие, което всеки може да предвиди и всеки път желае отново.”
“Любовта трае три години”, Фредерик Бегбеде
Рак
“Не я бе виждал отдавна, а не можеше да я забрави. Имаше едно кътче в неговото сърце, заето от нея и той не можеше да я прогони от там… Едно кътче, но то владееше цялото му същество.”
Димитър Талев
Вижте още: Любовен уикенд хороскоп за 2-3 декември 2023
Лъв
“Ако обичате, но не ви обичат, откажете се. Ако ви обичат, но вие не обичате – премислете отново. Ако любовта е взаимна – борете се!”
Ошо
Дева
“Любовта е емблемата на вечността; обърква всяка представа за времето: заличава всички спомени за началото, всички страх от край.”
Мадам дьо Стаел

Везни
“В най-добрия случай, това е хубава илюзия – двама души, които се обичат истински и нямат представа колко нещастни ще се направят един друг. Но когато тези двама души го осъзнават и решат да се оженят въпреки това, тогава това не е илюзия. Мисля, че това е радикално, смело и много романтично“
Фрида
Скорпион
“Когато изпадна в отчаяние си спомням, че през годините, истината и истинската любов винаги са побеждавали. Имало е тирани и убийци и в даден момент те са изглеждали непобедими, но накрая, те винаги падат.” 
Махатма Ганди
Вижте още: Зодиите, които ще получат предложение за брак през декември
Стрелец
“Твоите думи са моята храна, твоят дъх е моето вино. Ти си всичко за мен.”
Сара Бернар
Козирог
“Да обичаш дълбоко значи да забравиш себе си.”
Жан-Жак Русо
Водолей
“Истинската любов не може да бъде намерена там, където наистина не съществува, нито може да бъде скрита там, където наистина съществува.”
“Целувка на глупак”
Риби
“Като го намериш твоя човек, дръж го здраво и не го пускай. И да сбърка, и да се оплете нещо, ако е твоят, дръж го! Че в сърдене може да изгубите толкоз време… А времето в обич е най-скъпият дар, чу ли? В очите му да се видиш, в ръцете му да потънеш, на рамото му да се събудиш…”
“Стопанката на Господ”, Розмари Де Мео

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg