Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Княгиня Калина катастрофира с 1,2 промила алкохол

Княгиня Калина, дъщерята на Симеон Сакскобурггоски, катастрофира вчера малко след 15:00 ч. на изхода от паркинг на хотел в Боровец. След направен тест с техническо средство пробата отчела над 1,2 промила алкохол. Тя беше придружена до болнично заведение за даване на кръвна проба. 
Съпругът на княгиня Калина Китин Муньос коментира случилото се пред bTV.
“Съпругата ми е изгубила кучето си. Много го обичаше. Има три кучета. Все още не можем да го открием. Тя е под стрес. Цяла сутрин обикаляхме Боровец. При паркиране е ударила колата, виждате. Може да е изпила една чаша вино, но това не е пиене на алкохол. Това е нищо. Инцидентът е малък. Превръща се в голям проблем, защото е княгиня Калина.”
Вижте още: Лили Иванова трогна китариста си със специален подарък (ВИДЕО)
Коя е княгиня Калина
Калина Сакскобургготска е пето дете и единствена дъщеря на последния български цар и министър-председател на България Симеон Сакскобургготски и царица Маргарита. 
Тя е родена на 19 януари 1972 в Мадрид, Испания. Завършва френски лицей и английски колеж в Мадрид. Следва в Лондонската академия по изкуствата и филология в Германия.
Тя се омъжи за испанския мореплавател Антонио “Китин” Муньос Валкарсел на 26 октомври 2002 в двореца “Царска Бистрица” в Рила. Техният син, Симеон-Хасан Муньос, се появи на бял свят на 14 март 2007. През 2013 тя поиска българско гражданство за себе си и сина си Симеон-Хасан Муньос.
Вижте още: Прокуратурата повдигна обвинение на Белослава

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg