Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Китай забранява на децата повече от 8 минути на ден в интернет

Китайските регулатори предложиха правила, според които хората под 18-годишна възраст ще могат да прекарват максимум два часа на ден на телефоните си. Кибер регулаторният орган на страната обяви, че иска на непълнолетните да бъде забранен достъпът до интернет на мобилните им телефони от 22 ч. вечерта до 6 ч. сутринта, съобщава „Sky News“.
Вижте още: 9 черти, които наследяваме само от единия родител
Съгласно предложените правила потребителите на възраст от 16 до 18 години могат да прекарват два часа на ден на мобилни телефони, на възраст от 8 до 16 години ще получат един час, докато децата под осем години ще имат само осем минути на ден. Предложението идва, тъй като китайските власти са все по-загрижени за нивата на късогледство и пристрастяване към интернет сред младите хора и подчертава желанието на Пекин да упражнява по-голям контрол върху цифровия живот в Китай.
Ако бъдат приети проектоправилата на Администрацията за киберпространство на Китай (CAC), това може да има последици за компаниите, които управляват някои от най-големите мобилни приложения в Китай, като компанията TikTok.
Вижте още: Притча за майката, която съсипала сина си с грижа
Предложението на регулатора е продължение на полицейския час на правителството за играчи на онлайн видеоигри под 18-годишна възраст, който беше въведен още през 2021 г. и нанесе сериозен удар на геймърски гиганти като компанята Tencent.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg