Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Кирил Десподов сравни феновете на ПАОК с тези на ЦСКА и каза кой ще спечели Първа лига

Капитанът на българския национален отбор по футбол – Кирил Десподов, направи изява в “Арена Спорт” по БНТ, където говори за трансфера си в ПАОК. Нападателят също така си позволи да сравни феновете на гръцкия гранд с тези на ЦСКА и заяви, че според него Лудогорец ще бъде шампион.

Сравенението между ПАОК и ЦСКА
Десподов разкри, че привържениците на “Тумба” са един от факторите, които са му помогнали да се адаптира по-бързо в Гърция. Той също така си позволи да ги сравни с тези на ЦСКА.
“Мога да ги сравня единствено с феновете на ЦСКА, но тук е много по-голяма фенска маса. Когато се играе мач от гръцкото първенство, спокойно идват по 20 хиляди на мач, няма значение с кого играем. А когато има дерби, има по 30 хиляди, стадионът е пълен. Обстановката е доста по-емоционална, а феновете създават доста хубава атмосфера”, сподели Десподов.
Според Десподов Лудогорец ще е новият (стар) шампион на България
“Следя отборите и първенството, дано и тази година да е интересно, да има конкуренция до края, да има хубави мачове, защото това нещо прави по-силно и първенството. Аз го казах и когато направих трансфера, според мен Лудогорец ще бъде шампион”, добави още капитанът на националния отбор.
ВИЖТЕ ОЩЕ: ПАОК със специално съобщение за Кирил Десподов.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg