Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Изчислете вашето щастливо число и разберете какво ви очаква през 2024

Според нумерологията хората с година в числото 3 са късметлиите, за които 2024 ще донесе голямо щастие.
Едно от тези 9 числа ви е определено за тази година. Пресметнете и разберете какво ви очаква през следващата година.
Като начало трябва да добавите числото 2024 към датата на раждане. Числото 2024 е 8 (2 + 0 + 2 + 4 = 8). След това изчислете личното си числото, например, ако сте родени на 16 август 1977 г. Първо добавете цифрите на деня и месеца (1 + 6 + 8 = 15).
След това направете това число едноцифрено (1 + 5 = 6). След това, по същата система, редуцирайте годината на раждане до едноцифрено число (1+ 9 + 7 + 7 = 22, т.е. 2 + 2 = 4). След това добавете и тези числа, докато отново получите едноцифрено число. И така: 8 + 6 + 4 = 18, т.е. 1 + 8 = 9. В този случай вашето число е 9.
Вижте още: Как да спечелиш мъжа на мечтите си според зодията му

Година под номер 1
Предстоят ви много промени и за да използвате потенциала им, трябва да “изчистите килера” в личен план. Трябва да подхождате към ситуациите по различен начин. Прегърнете тази година като полет. Потопете се в нови предизвикателства, заредени с положителна енергия.
Година под номер 2
Това число носи нова енергия в живота ви. Изглежда, че ще поемате по-малко инициатива и ще бъдете неутрални по много въпроси. Това е добро отношение, но имайте предвид, че ще пожънете плодовете му едва след като се откажете от някои наистина важни за вас неща.
Година под номер 3
Вие сте късметлиите, които управляват през 2024 г. Животът ви може да е бил доминиран от изискванията и желанията на другите, но това време е изключително за вас. Това не означава, че вече няма да имате скучни задължения. Вслушайте се в съветите на тези, които ви обичат и ценят и използвайте този период, за да развихрите въображението си. Със сигурност няма да ви липсва вдъхновение.
Вижте още: Това са най-сантименталните зодии
Година под номер 4
Това е годината на полагане на основите, върху които ще се гради вашето бъдеще. Внимавайте със задълженията и документацията. Не си позволявайте да правите грешки. Обърнете се към семейството си и не позволявайте на никого да ви подценява.
Година под номер 5
Навлизате в период, в който са необходими промени за напредък. Ще се отворят възможности за нови пътувания, запознанства, работа. Това само ще подхрани желанието ви за нови приключения. Прегърнете свободата, която числото ви предлага тази година.
Година под номер 6
Ще се отдадете отговорно на семейни и бизнес роли. Важно е да запомните, че тази година няма да постигнете нищо, ако се затворите в дома и не общувате с никого. Общуването с хора е необходимо за вас през предстоящия период. Служете за пример на тези, които не са обективни и рационални. Не позволявайте на никого да ви извади от равновесие.
Година под номер 7
След всички предизвикателства е време за възстановяване на тялото и духа. Оставете някой друг да се погрижи за нещата, които сте правили досега. Ако се чувствате самотни или смятате, че губите сили да реализирате някои планове, знайте, че това състояние няма да продължи. Приятелите ще си помислят, че нямате време за тях, но всеки има нужда от самота, за да расте.
Година под номер 8
Финансите ще бъдат приоритетна тема. Не пропускайте да проверите инвестиционния план и да помислите в какво точно да инвестирате. Потърсете съвет от по-опитните и ако се появи възможност, свързана с имоти – грабнете я.
Година под номер 9
Вие затваряте деветгодишен цикъл. Влезте в новото и се отдалечете от всичко, което ви задушава, прави нещастни или просто не ви подхожда. Това е период на затваряне и отваряне на нови глави.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg