Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ето кой е големият победител във „Фермата“

Бившият футболист Костантин Велков е сочен на победител във „Фермата“. Коко, както всички го наричат, е сигурен финалист в шоуто на Иван и Андрей. Общо шестима стигат до последния етап на „Фермата“. Един от тях със сигурност е наследникът на добре познатия футболен треньор Антон Велков. За трите месеца в стопанството Коко показа на цяла България, че няма невъзможни неща, с което събра куп положителни оценки от феновете на формата, пише „България днес“.
Самият финал на „Фермата“ е насрочен за 8 декември. И през тази години продуцентите на предаването решават края на шоуто да е след останалите в родния ефир. В случая – „Мастършеф“ и „Игри на волята“, които приключват по-рано.
На финала ще има много битки между шестимата финалисти. Решаващ обаче ще се окаже вотът на бившите участници. Именно там е най-голямата сила на Коко. Бившият футболист е в отлични отношения с всички от формата. Никога не е имал кавги и шумни драма с останалите. За разлика от основния си конкурент за 100-те бона – Кенан. Земеделецът се изпокара с половината „Ферма“ и е малка вероятността да получи голям процент от вота на участниците. На всичкото отгоре Коко е в топформа и с лекота преминава през всяко едно препятствие. Той вече нееднократно се доказа и на арената и на всички им е ясно, че трудно може да бъде победен.
Коко Велков печели „Фермата“?

Костадин влиза във „Фермата“, защото отдавна иска да се откъсне от живота в големия град. Дълги години Коко уговаря съпругата си да се преместят на село, но половинката на бившия футболист отказва. Затова решава да излезе от собствената си среда и да се впусне в шоуто.
„Влизам във „Фермата“, защото отдавна мечтая да живея на село, но жена ми не иска. Аз съм родолюбец и харесвам българското“, неведнъж е заявявал Коко в шоуто.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Последвайте ни в Telegram ТУК

The post Ето кой е големият победител във „Фермата“ appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com