Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ето го красивото гадже на баскетболната звезда Сашо Везенков (СНИМКИ)

Александър Везенков играе най-силните си минути в НБА с екипа на „Сакраменто“ и това си има обяснение. Най-добрият ни баскетболист получи любовно вдъхновение, пише „България днес“.
При него в Америка пристигна гаджето му Николета Елефтериаду, научи „България Днес“. Пищната гъркиня е там от няколко дни. Ватерполистката изгледа на живо в залата най-силния мач на Везенков до момента – победата на „Сакраменто“ над „Голдън Стейт Уориърс“. Там включването на Спортист №1 на България доведе до фамозния обрат на тима му, който изоставаше с над 40 точки в един момент.
Николета качи няколко клипчета от залата. Едно от тях беше на видеостената, където течеше повторение на супер изява на любимия й.
Не е ясно колко време ще може да остане Елефтериаду при Саша зад океана. Самата гъркиня е доста успешен спортист и една от най-изявените ватерполистки в Гърция. Николета играе за „Олимпиакос“ и е националка на страната си. В момента има пауза в първенството на южната ни съседка и красавицата на момента отлетя при баскетболиста.
Красивото гадже на звездата Саша Везенков
След заминаването на Везенков за Америка преди няколко месеца двамата поддържаха „телефонна любов“. Не спираха да се обясняват в обич и в социалните мрежи. Сега ще могат да се порадват и на компанията си.
Баскетболната ни звезда и сексапилната гъркиня разкриха връзката си през март тази година. Направиха го с появата си на сватбата на съотборник на Везенков в „Олимпиакос“. През лятото Николета бе в България. Сексапилната гъркиня пристигна у нас специално за 28-ия рожден ден на втория българин, който играе в американската НБА лига. Двойката изкара няколко дни и в Ботевград, където Саша се готви за новия си отбор „Сакраменто Кингс“ по специално изготвена програма.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Последвайте ни в Telegram ТУК

The post Ето го красивото гадже на баскетболната звезда Сашо Везенков (СНИМКИ) appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com