Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Диляна Попова позира гола за списание и подпали мрежата (ГОРЕЩИ СНИМКИ 16+)

Как Асен Блатечки успя да изпусне такава жена? Това се питат всички, виждайки снимките за корица на актрисата Диляна Попова за мъжкото списание FHM.
Кадрите на Диляна са толкова горещи, че подпалиха мрежата. На самата корица актрисата е дибидюс, като единствено плитките на косата ѝ прикриват съвършените ѝ гърди.
Макар и вече на 42 години, тя остава една от най-красивите българки – това е безспорно. Най-хубавото е, че тя е напълно естествена – без корекции и без силикон. Просто натурална, българска красота!
Диляна неведнъж е споделяла, че има особено мнение за прекомерните корекции. Тя беше казала: „В  последните 10-15 години, особено при младите има едно залитане по пластичните операции и по перфектните форми, въпреки че жените още от едно време са правили жертви в името на красотата, например са се стягали в корсети почти до задушаване, но в един момент това доби по-извратени форми и визия. Днес си правят много по-грамадни дупета от естествените, а устните заемат една трета от лицето… Огромна част от момичетата вече изглеждат по един и същи начин, което е ужасно и започна да се превръща в нов вид заболяване.“
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Последвайте ни в Telegram ТУК
Вижте я:

The post Диляна Попова позира гола за списание и подпали мрежата (ГОРЕЩИ СНИМКИ 16+) appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com