Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Денислава от „Игри на волята“ шокира зрителите с интимна тайна

Една от най-колоритните участнички в “Игри на волята 5″ Денислава Велкова отпадна на крачка от зрелищния финал. Последната оцеляла жена от сезон 5 беше гост в подкаста “След Игрите”, където разказа интересни истории от участието си и разкри каква е истината за спекулациите по неин адрес в медиите, пише „Телеграф“.
Дени шокира с интимна тайна и признание, че й се е разминало на косъм нещо ужасно в личния живот, което не искала да й се случва. Пред водещата Ива Иванова Денислава разкри, че е благодарна на Мартин, че я е отстранил. Причината е, че е била в токсична връзка преди да влезе във формата и мъжът, с който е била обвързана, е той щял да ѝ предложи брак на последната сбирка при водещата Ралица. Последната оцеляла жена в Игри на волята сподели, че съжалява за връзката си с Кристиан Кирилов и разкри, че се е извинила на поп-фолк певицата Джулия за всичко, което се е случило. Денислава намекна, че с Иван Рълев не са обвързани в момента.
Бившата волейболистка разказа, че в момента един от най-близките ѝ хора във формата Мартин Николов – Елвиса ѝ е тежко обиден. В “След Игрите” тя дава повече информация за пререканията между тях.
Денислава споделя забавна история, която не е излъчвана в ефир, включваща рибар на Дивата река. В епизода тя разкрива кои от участниците в “Игри на волята” са ѝ останали най-близки и говори откровено за представянето на майка си в екстремното риалити.
Дени и Рълев от „Игри на волята“ са новата светска двойка (СНИМКА)

Какво знаем за Денислава?
Денислава Велкова е на 24 години, от гр. София. По професия е мениджър на недвижими имоти. Тренирала е волейбол. Живяла е в САЩ, където става капитан на волейболния отбор в гимназията, в която е учила. Участвала е в риалити формата на NOVA – “Един за друг”.
В Игри на волята влезе със своята майка – Виолета, която завърши на 7-о място. Денислава отпада 6-а и е последната оцеляла жена в сезон 5 на Игри на волята.
Нейните топ участници в този сезон на Игрите са: Рълев, Момчил и Мастагарков. „Това ще са тримата титани на Игри на волята 5. Аз смятам, че всеки един от тях се е доказал на Арената“, казва Дени.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Последвайте ни в Telegram ТУК
The post Денислава от „Игри на волята“ шокира зрителите с интимна тайна appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com