Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Дежавю от мача с Левски: Локомотив София изглеждаше изгубен, но с последния удар измъкна точката (ВИДЕО)

Пирин и Локомотив София не успяха да се победят в мач от 19-ия кръг на Първа лига. Двата тима завършиха при резултат 1:1, а с последния удар в мача гостите от столицата успяха да се поздравят с точката, както се случи и в последния им мач срещу Левски.

Развой на срещата
Първото попадение в мача падна в края на първата част (45′), в която играта бе много равностойна. Аймен Суда получи топката малко пред наказателното поле на Локомотив София и с много мощен удар даде преднина на “орлетата”, повеждайки своя тим напред преди почвиката.

През второто полувреме двата тима трудно създаваха положения. В крайна сметка, гол падна и то с последния удар в мача. Във финалната минута от добавеното време. Калоян Кръстев получи топката от Стив Траоре в наказателното поле. Нападателят овладя с гръб към вратата, обърна се и отправи удар от точката за изпълнение на дузпа, а след рикошет в крака на Александър Дюлгеров топката се озова във вратата за 1:1.
След днешното реми Пирин продължава да е на 14-ата позиция с актив от 16 точки, като му предстои гостуване на “Лаута” срещу Локомотив Пловдив. Локо София запазва 12-ото си място с 19 пункта, а в следващия кръг ще мери сили с Арда.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg