Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Висша лига НА ЖИВО: Манчестър Сити – Тотнъм

Английският шампион Манчестър Сити предстои тежко изпитание. “Гражданите” посрещат у дома друг отбор от челото – Тотнъм. Срещата от 14-ия кръг във Висшата лига започва от 18:30 часа.
Сити записа последователни равенства срещу Челси и срещу Ливърпул, след които изпусна върха в английската Висша лига. Преди старта на 14-ия кръг те са втори с 29 точки – една пасив от лидера Арсенал.  “Шпорите” са в много неприятна серия от три поредни загуби, но въпреки това са на три пункта от днешния си съперник. Срещата Манчестър Сити – Тотнъм ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.
Къде да гледаме двубоя Манчестър Сити – Тотнъм?
ПРЕДИ ДВУБОЯ
“Гражданите” играят доста трудно срещу този опонент. Те са загубили три от последните си четири мача срещу Тотнъм. Погледнато по-глобално – Манчестър Сити е спечелил едва два двубоя от Висшата лига срещу лондончани от последните осем срещи – пет загуби и едно равенство.
Домакините ще разчитат за попадения на Ерлинг Холанд, който има 14 през сезона в първенството. От другата страна, стои обаче Джовани Ло Селсо, който никога не е губил срещу “гражданите” (3 победи, 1 реми) и може да се похвали с гол и асистенция в последните си два мача за клуб и страна.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg