Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Valentino представи съвременна романтика (СНИМКИ)

Италианската модна къща Valentino избра Шато дьо Шантий, северно от Париж, за представянето на колекцията си висша мода за Есен/Зима 2023/24, като дизайнерът Пиерпаоло Пичоли показа романтична интерпретация на осъвременени стилове за червен килим, съобщи Ройтерс.
Шоуто откри моделът Кая Гербер, дъщеря на Синди Крофорд, облечена в бяла, разкопчана дълбоко риза, и широки джинси. Огромни кристални обеци и островърхи обувки с равна подметка в металик, украсени с панделки, завършваха визията.

Манекенките се движеха плавно по огромно каменно стълбище и около фонтан в градината на замъка на фона на меланхоличния глас на арт поп певицата Анони. Те показаха вечерни рокли, следващи линиите на телата им, с остри деколтета и цепки на бедрата. Мъжете носеха широки костюми и златисти палта.
ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

От модната къща казаха, че целта с избора на мястото за представяне на колекцията е да се свържат с вековния символ на изключителност и да го изпълнят с нов смисъл на “форум за равенство и откритост”. На финала Пичоли излезе на подиума с екипа си, като всички бяха с работно облекла и хванати за ръце.

 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg