Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Torino & Pashata – латино кралете на България

Тодор Димитров – Torino и Павел Денов – Pashata са родния пример за музикален успех в латино-регетон ритмите. Латино Кралете, както още ги наричат техните фенове, категорично завладяха сърцата на българската публика през последните две години и се превърнаха в текущо най-успешното музикално дуо на родните ширини.
Двамата могат да се похвалят с множество постижения до момента, част от които са най-дълго задържала се песен в класацията на The Voice Radio & TV за сингъла им Cabriolet и гледаемост от над 15 милиона за хита им Te Amo. Що се отнася пък до присъствието им в класациите на родния ефир и музикалните платформи, то вече е константа. Но това, което ги отличава най-много от останалите български артисти, е именно стила, в който те творят. Torino & Pashata успяват да проправят свой собствен път в музикалната индустрия, налагайки латиноамериканските ритми, погледнати през балканската призма. Същите вече са се превърнали и в тяхна запазена марка, откъдето идва и популярното прозвище Латино Кралете на България.
През 2021 г. двамата се отправиха на първото си турне, носещо името Latino Gang, а година по-късно, през 2022 г., обявиха и своя първи едноименен албум с чисто нови 13 песни.

Освен всичко постигнато до момента, Torino & Pashata имат за цел и да помагат на други български артисти. Именно това ги вдъхновява да създадат свой собствен музикален лейбъл на име Kings Records, чиято обща гледаемост в YouTube надхвърля 60 милиона гледания. 
Разбира се, всеки е намерил пътя нагоре към споделения успех по свой собствен начин.
За Тодор Димитров – Torino музиката е начин на живот. Родом от Тутракан и роден на 27 ноември, 2000 г., още от съвсем ранна детска възраст той бива потопен в музикалния свят, благодарение на дядо си, който го записва на уроци по акордеон. Впоследствие започва да свири и на пиано, което допълнително запалва неговата страст към музиката. Още в 10-ти клас, учейки в Националното училище по изкуствата „Проф. Веселин Стоянов“ гр. Русе, той записва професионално първата си песен, която посвещава на собствената си майка. До завършването си вече има 15 звукозаписа зад гърба си. Сериозният му път към музикалната кариера започва, когато през 2018 г. получава предложение от Pashata да влезе в контакт с един от нашумелите артисти на онези години. Тази идея обаче не процъфтява и Torino получава друго предложение от Pashata – да запише кавър на стара песен, който да разпространят където могат. Тодор се съгласява, но само при едно условие – Павел да запише кавъра с него. Това е и официалното начало на латино дуото.

Историята на Павел Денов – Pashata е малко по-различна. Роден е на 13 октомври 1994 г. в Русе. Израства в строго семейство, където и двамата родители имат основна роля и държат много на образованието и ценностите. През 2012 г. завършва гимназията МГ „Баба Тонка“ в гр. Русе и точно тогава се случва най-лошото – една нощ, която преобръща живота му. След тригодишна тежка борба с рака, той губи баща си – Росен Денов, който тогава е на едва 42 години. Описва този момент като най-големия ритник в живота му. Споделя, че в този момент е имал два пътя пред себе си. Единият е бил да се изправи и да продължи с гордо вдигната глава и да предаде възпитанието и ценностната система, които е придобил, нататък, а другият – дори не иска да коментира и визуализира. Налага му се да изпусне студентския живот и да започне работа, за да се издържа. 

Още през същата година извоюва позицията си като Sales Мениджър в един от най-големите онлайн магазини за дрехи. Там прекарва три години и решава да смени рязко работната среда.
През 2016 г. започва да менажира ресторант и дискотека в един и същи момент и, както той описва, това е ключов момент, в който той се запознава с това как работи музикалния бизнес и артистите в него. Тогава се запознава с неговата дуетна половинка Тодор Димитров – Torino, но никой от тях не е подозирал какво ги очаква. 
Не след дълго, двата елемента – стих и мелодия създават една обща песен, а именно дуото Тorino & Pashata. Това поставя началото и на една нова част от историята на българската музика.
The post Torino & Pashata – латино кралете на България appeared first on Vibes.bg.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: vibes.bg