Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Pulse Clinic – най-новият член в семейството на Pulse

Широка гама от медицински и уелнес услуги на разположение на всички, стремящи се към по-добър живот
Събитията през последните 2 години и световната тенденция за водене на един по-добър и здравословен начин на живот, изцяло промениха насоките в развитието на фитнес индустрията. Все повече хора започнаха да обръщат внимание на физическото си състояние, това как се хранят и как прекарват своето свободно време.
Pulse налага лайфстайл тенденциите у нас чрез постоянното разширяване на мрежата от спортни обекти, онлайн тренировки, нови клубни хотели, здравословна храна и още много услуги. Желанието на веригата да покрие абсолютно всички уелнес нужди на клиента ще бъде реализирано с най-новия проект – Pulse Clinic, осъществяван в партньорство с утвърдените специалисти от Regina Life.
„Представете си място, което съчетава световните тенденции в анти-ейджинга и уелнеса, предоставяйки възможност за 360-градусова трансформация с последните иновации в медицината, превенцията и подмладяването, където персонализираните грижи, превантивната медицина и стремежът към по-добра визия се срещат. Това е Pulse Clinic“ – коментира Паскал Дойчев – собственик на Pulse.
Първата по рода си клиника с марката Pulse отваря врати много скоро. Тук ще намерите всичко нужно за балансиран и здравословен начин на живот. Pulse Clinic e доверено място, където ще ви помогнат да постигнете целите си с персонален подход, екип от отдадени специалисти и услуги от най-висок клас, отговарящи на всички съвременни медицински стандарти.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg