Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Powers Summit 2022 ВЛАСТ, ЧУВАЙ!

Предвид динамиката на политическата обстановка в страната – „Powers Summit 2022 ВЛАСТ, ЧУВАЙ!“, който среща властта, лидерските екипи на парламентарно представените партии и бизнеса ще се проведе на 20 декември 2022 в София Тех Парк.
На POWERS SUMMIT говори бизнесът, представен от председателите на браншови камари, индустриални асоциации и бизнес лидери, а политиците ги слушат.
Когато политиците заговорят започват с думите „чух ви“ и поемат конкретни ангажименти, по кои от поставените приоритети от бизнеса, тяхната парламентарна група или министър ще работят. Друга от социалните иновации на POWERS SUMMIT е времето. Сроковете, които поемат политиците са в рамките на не повече от 6 до 12 месеца.
Oще с първото си издание POWERS SUMMIT доказа своята ефективност, а с присъствието и с поетите ангажименти политиците доказаха, че работи. Една много сериозна част от приоритетите заявени от индустрията в рамките на форума бяха адресирани както от законодателната власт, така и от изпълнителната в рамките на първите 6 месеца на мандата на предходните народно събрание и редовно правителство. Поетите ангажименти от представителите на всички политически сили бяха или изпълнени или беше показана политическа воля за тяхното изпълнение.
POWERS SUMMIT поставя исканията на бизнеса в светлината както на медийните прожектори, така и в очите и ушите на лидерските екипи на парламентарно представените партии и правителството.
На POWERS SUMMIT политиците не говорят помежду си и не говорят един срещу друг. На платформата на POWERS SUMMIT политиците изслушват и говорят директно и единствено с представителните организации на бизнеса, науката и гражданския сектор.
Тази година програмата започва в 9:00 с официално откриване. Следват:
09.15 – 09.30 Приоритети – социологическо представяне на обществените нагласи
09:30 – 10:00 Водещите политически лидери на България
10.00 – 11.30 Здравеопазване
11:30 – 13:00 Енергетика
13.00 – 13:30 Обедна почивка
13:30 – 15:00 Устойчиво развитие
15:00 – 16:30 План за възстановяване и устойчивост
16:30 – 18.00 Предприемачество и бизнес в България – пречки и стимули
18:00 Обобщение – Какво се каза и кой какво чу? Обявяване на така формулирания стратегически план за следващите 12 месеца.
*Възможни са промени в часовете.
Тази година POWERS SUMMIT съвместно със стратегическите партньори за социологически проучвания Алфа Рисърч и Тренд прави национално, представително допитване „Приоритети на българите за 2023“. Приоритетите на българския народ ще бъдат обявени в рамките на форума и по всички национални медии.
Присъствието на всички е с покани, като репрезентативните организации на индустрията са Програмни Партньори и разполагат с определен набор от покани за форума.
Тази година все още всеки можете да кандидатствате за покана и след одобрение да закупите достъп до форума. Кандидатстването за ДОСТЪП може да стане тук.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: expert.bg