Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Metallica издава нов албум и тръгва на турне (ВИДЕО)

Легендарната американска хеви метъл група Metallica обяви, че ще издаде нов студиен албум, както и че тръгна на турне в Европа и Северна Америка през 2023 и 2024, предаде АФП
Продукцията “72 seasons” ще излезе на 14 април 2023 г. и веднага ще бъде последвана от концерти в Амстердам, Париж (“Стад дьо Франс” на 17 и 19 май), Хамбург в Германия, след това и в Швеция.
От август до ноември 2023 г. бандата ще се качи на сцени в САЩ и Канада (Лос Анджелис, Финикс, Детройт, Монреал…), преди да се върне в Европа през май 2024 г. (Мюнхен, Хелзинки, Варшава, Мадрид…). След това отново ще отпътува в Северна Америка (Чикаго, Сиатъл, …), където ще прави шоуто си до септември 2024 г.
Това е 12-ти студиен албум на Metallica и първият от 2016 г. насам. Той включва 12 песни, като една от тях – “Lux Aeterna”, беше пусната вчера.

Според Джеймс Хетфийлд, един от основателите на групата, заглавието на продукцията “72 seasons” се отнася до “първите 18 години от живота ни, които формират нашата истинска или фалшива същност”.
Източник: БТА

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg