"Marca": Жорже Мендеш не е участвал в трансфера на Кристиано Роналдо в Ал Насър

Агентът на Кристиано Роналдо – Жорже Мендеш, не е вземал участие в преговорите по трансфера на футболиста в арабския Ал Насър, твърди „Marca“. Португалецът подписа с азиатския клуб за 2,5 години.
Вместо Мендеш, трансфера на звездата е бил задвижен от Рикардо Регуфе, който се смята за доверено лице на нападателя. Тази новина идва на фона на слуховете, че Роналдо е имал разногласия с агента си по повод това къде трябва да продължи кариерата си.
Имаше спекулации и че отношенията между двамата, които са били повече от обичайните между футболист и агент, а именно – приятелски, са се влошили. Роналдо бил недоволен, според някои медии, че опитният мениджър не може да го уреди в клуб, който участва в Шампионска лига.
Носителят на 5 награди „Златната топка“ започна сезон 2022/23 в Манчестър Юнайтед, но се раздели с клуба, след като даде скандално интервю в Англия. В него той нападна не само своя мениджър, но и ръководството на „червените дяволи“. А ето какво несбъднато желание се твърди, че е пратило Роналдо в Ал Насър. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg