Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

LATIDA с музикален разказ за домашното насилие (ВИДЕО)

LATIDA отварят нова глава в историята си на социално ангажирани артисти със „Самота“. Песента е посветена на домашното насилие, което ескалира в периода на пандемията, но е константен проблем в обществото ни и без извънредни фактори за изолация като COVID.
„Насилието има много форми и лица. Доста често то се крие зад привидно перфектен живот в релността и в социалните мрежи. Зад паравана на тези отношения и зад затворени врати обаче се случва всичко грозно, което човешката природа може да предложи, когато приемеш партньора си за даденост. Когато оставиш демоните ти да изместят любовта, тогава се случва агонията на „Самота“, споделят LATIDA.
Видеото към песента е заснето преди няколко месеца, но изглежда повече от актуално в новинарския контекст напоследък. „Проблемът с домашното насилие съществува отдавна. За него трябва да се говори по-често, смело и открито“, казват LATIDA. „Самота“ се появи по време на пандемията, като резултат от черната статистика за физически тормоз сред двойките. Песента не е вдъхновена от лична история, но искаме да дадем гласност над проблема, който разбива толкова много семейства.“
В режисираното от Марин Живков видео главни герои са Йоана Цекова, артист-балерина в столичния Музикален театър, и актьорът Кирил Недков. Йоана Цекова познаваме от сериала на bTV „Татковци“ и продукции като „Фантомът на операта“ и „Аладин“. Кирил Недков има в биографията си хитови сериали като „Войната на буквите“, „Мен не ме мислете“ и „Столичани в повече“. Сюжетът на видеото проследява двете паралелни линии на съществуване на една двойка – тази на танца на любовта, и другата, невидимата за чужди очи, на скандалите и малкия ад у дома.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg