Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

IQ-то на Кейт Бекинсейл е по-високо от това на 98% от хората

Знаменитостите: те са точно като нас! Или пък не, ако говорим за британската актриса и модел Кейт Бекинсейл. Оказва се, че тя всъщност е много, много по-умна от повечето от нас. В неотдавнашно интервю за Хауърд Стърн Бекинсейл разкри, че като дете майка ѝ е проверила коефициента ѝ на интелигентност. Той е бил много висок – 152 IQ точки. 
IQ-то на Кейт Бекинсейл е по-високо от това на 98% от хората. Според Healthline 98% от хората имат коефициент на интелигентност под 130. Така че… да, Кейт Бекинсейл е адски умна. Средният коефициент на интелигентност обикновено е между 85 и 115. Резултат от 140 или повече обикновено се смята за гениален.
Уорън Бъфет веднъж каза, че за да бъдеш наистина успешен, трябва да имаш IQ поне 130. Мозъкът на Кейт Бекинсейл очевидно е доста по-мощен от това. Смята се, че Илон Мъск има коефициент на интелигентност около 155. Това означава, че Кейт Бекинсейл е толкова умна, колкото и Илон Мъск. 

В интервюто си за Хауърд Стърн Кейт Бекинсейл сподели, че според нея високата ѝ интелигентност се е отразила негативно на кариерата ѝ. Тя също така каза, че почти всеки високоинтелигентен човек, когото е срещала, би желал да е с 30% по-малко умен.
Високият коефициент на интелигентност все пак не е могъл да навреди толкова много на кариерата на Бекинсейл. Наскоро тя се снима в “Jolt”, екшън комедия с Джай Кортни и Лавърн Кокс. Филмът излезе на екран с добри отзиви. Тя участва и в поредицата филми за вампири “Подземен свят” от 2003 г. до последната част от 2016 г. – “Подземен свят: Кървави войни”.
 
Източник: БГНЕС

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg