Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

In Memoriam: Почина емблематичен наш журналист

Поредна тъжна вест за българския футбол и родната журналистика – от този свят си отиде големият Атанас Станкушев! Наско беше едно от най-силните пера на българската спортна журналистика, човек с огромно сърце, изпълнено с любов към спорта, живота и Локомотив (София), пише „Витоша нюз“.
Той е автор на емблематичните книги “Майстори и голмайстори” и “Върхът е само за един”, както и на биографията на легендарния футболист и треньор д-р Стефан Божков.
Написал е стотици статии за най-популярната игра, останали като еталон в професията. Взел е интервюта от всички най-добри футболисти на България, беше и близък приятел на много от тях.
Наско беше учител за десетки журналисти, оставили също диря след това. Беше и пресаташе на любимия си Локомотив (София).
Съветът на „Площада“: Ако все още не сте готови с коледните подаръци за близките, разгледайте продуктите на Alleop.bg и направете правилния избор.
Атанас Станкушев
Синът му Тодор Станкушев написа следното във „Фейсбук“:
„Днес моят мил баща написа последната страница от своята книга. Тя е искрена, достойна и пълна със споделена любов.
Но за разлика от теб, тате, аз няма да я анотирам. Ще я препрочитам, докато узрея да я допиша и прочета на внуците ти…
Ще посветя живота си на това да те накарам да се гордееш с момчето, което си възпитал и отгледал. Благодаря ти, че те има, тати, ти винаги ще си моят герой!
Тодико и MAMA те прегръщат и целуват“. 
The post In Memoriam: Почина емблематичен наш журналист appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com