Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Hayes & Y представиха ново видео

Броени часове преди най-големия концерт на Hayes & Y на 1 декември в зала 3 на НДК, групата издаде нов видео клип към песента „Turn Around, Look Away“  от дебютния им албум “Press.Go.Move.Slow”. Клипът е дело на Васил Витанов, а участие в него вземат Елена Чергиланова и Ян Лозев.
Видеото може да бъде гледано в YouTube, а песента ще звучи на живо от сцената на зала 3 в НДК този четвъртък. Сетлистът за концерта ще включва както песни от дебютния им албум, така и вече добре познати и обичани от феновете парчета като „Always So Simple, Always So Cold, „The Feeling”, „Special” и други. Всяка песен ще бъде придружена от специално светлинно представяне, което ще  направи изживяването Hayes & Y още по-наситено. 
Преди да чуем обаче музиката на Hayes & Y – Благослав Анастасов (вокали, китара), Радослав Лозански (китара), Ивайло Делев (бас) и Денис Холбек (барабани), на сцената ще се качат Jin Monic. Момчетата от инди рок бандата ще заредят публиката с качествена авторска музика. 
Последни бройки билети могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим в цялата страна на ценa от 40 лв.
Hayes & Y
Концертът на Hayes & Y се осъществява с изключителната подкрепа и спонсорство на Пощенска Банка и Mastercard. Събитието се реализира и с медийната подкрепа на радио Z-ROCK. 
The post Hayes & Y представиха ново видео appeared first on Vibes.bg.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: vibes.bg