Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Google Street View отново ще минат през над 50 града в България

Google Street View отново ще обиколи пътищата на България тази пролет. Не се изненадвайте, ако забележете емблематичните автомобили по шосетата у нас в следващите седмици. От Силистра до Петрич и от Кърджали до Видин, обиколката тази година включва над 50 населени места в България. Целта е да се осъвременят изображенията в приложението Google Maps.
В приложението Google Maps са налични стотици градове и села, пешеходни маршрути, природни забележителности и архитектурни паметници. Инфраструктурата в градовете и помежду им постоянно се променя и развива. Обновяването с актуални изображения ще улеснят ориентирането по различните маршрути. 
Освен за ориентиране на пътя, в приложението има и снимки от пешеходни маршрути като х. Алеко – Черни връх, х. Вихрен – Муратов връх и исторически и туристически обекти като ИАР Шуменска крепост, Стария Несебър и Белоградчишките скали и пр. България е сред най-посещаваните страни в Google Street View

И Google поставя акцент на защита на поверителността. Преди публикуването на изображенията те се обработват със специална технология, която замъглява лицата на хората и регистрационните табели на автомобили, така че да не бъдат идентифицирани.
Street View предлага допълнителна функция за замъгляване на изображения (на лица, коли, къщи и т.н.), която може да се заяви чрез натискане на бутона „Съобщете за проблем“ в долния десен ъгъл на всяко изображение.
Street View е популярна функция в Google Maps с над 220 млрд. изображения по света, включително Антарктика и Арктика и се предлага на настолни компютри и мобилни устройства, както и в Google Earth.
ОЩЕ ПО ТЕМАТА:
Колите на Google Street View отново ще минат по българските пътища

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: expert.bg