DEVIN участва в ежегодния Кариерен Форум на Американския университет в България

DEVIN участва в ежегодния Кариерен Форум на Американския университет в България

IMG_8970

На 6-ти април HR-екипът на DEVIN се включи в ежегодния Кариерен форум на Американския университет в България. Компанията бе представена със собствен щанд, където посетителите на форума можеха да получат полезна информация, свързана със стажантските позиции в DEVIN и начините за кандидатстване.

Представители на DEVIN се срещнаха със студентите и възпитаниците на АУБ, за да им представят възможностите за стаж или постоянна работа в компанията. Младите хора получиха също така ценни съвети относно начините за търсене на работа, подготовката на автобиография и мотивационно писмо, ефективното представяне по време на интервю за работа и др.

В Кариерния форум на АУБ тази година се включиха над 50 от най-известните компании в страната, сред които Каменица, Монделийз България, Карлсберг, Кока-Кола ХБК България, Филип Морис България, P&G, Метро кеш енд Кери и др.

За форума:

Форумът се организира от Кариерния център към АУБ и се провежда всяка година в град Благоевград. Целта на инициативата е да срещне работодателите със студентите на АУБ и възпитаниците в кампуса. Форумът подпомага бизнеса в намирането на кадри, а също така предоставя на младите хора възможност да получат актуална информация за работа и стаж.

За DEVIN:

„Девин” АД е динамична и амбициозна компания, надежден и иновативен партньор за своите клиенти и консуматори. Мисията на компанията е да допринася за здравословния и природосъобразен начин на живот чрез производство и дистрибуция на висококачествени безалкохолни напитки. Продуктовата гама на DEVIN включва минерална вода, изворна вода, газирана вода, плодови сокове Frutelli и Granini, както и енергийните напитки Red Bull.

WD
DEVIN със специални изненади по случай „Деня на водата“
март 21, 2016
_DSC9456
DEVIN подкрепя Българската федерация по тенис
април 25, 2016