Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

DEVIN подкрепи Детски панаир по повод Първи юни

По случай Международния ден на детето – 1 юни, DEVIN подкрепи Детски панаир, който се проведе пред Народния театър в София. За малчуганите и техните родители имаше над 60 безплатни ателиета и образователни инициативи, както и множество подаръци и изненади. За доброто настроение на гостите се бяха погрижили съорганизаторите на събитието – Фондация Изиарт и Столична община.

Като част от инициативата, DEVIN бе подготвил забавни игри за малчуганите, чрез които да разберат интересни факти за водата и ползите от нейната употреба. Те с интерес се включиха в активностите на DEVIN, за да разберат какво е полезна хидратация и защо тялото ни има нужда от вода, за да се чувства здраво и енергично през целия ден.

Интересни активности имаше за всички малки и пораснали деца. За тези, които се интересуват от изкуство, бяха предвидени специални работолници, включително по стъклопис, архитектура, пясъчни рисунки, грънчарство и други. За любителите на точните науки имаше ателие „Цирк на науката“, където имаше занимания по математика, физика и химия. В програмата бяха включени и редица спортни активности – танци, йога, тенис, футбол, шах и др. Организаторите бяха подготвили и атрактивна програма за сцената – музикални и театрални представления, танци и игри за най-малките.

По традиция Детският панаир ще обхване и други градове в страната и ще продължи до 20 септември.

Детският панаир е първият по рода си културен градски фестивал за деца. Основната му цел е децата да бъдат въведени в света на изкуството и културата, чрез организаренето на творчески ателиета по изкуство на открито, както и в културни институции (музеи и галерии).