DEVIN и БГ Радио отново проведоха Водна полиция

news-02-06.06

Водещият на БГ Радио – Симо Колев, екип на минерална вода DEVIN и популярен български изпълнител ще проверяват дали пиете достатъчно вода през работния ден. Всяка седмица до 24 юни, Водната полиция ще посещава по едно предприятие или организация, за да се погрижи за добрата хидратация на служителите.

Третата проверка на Водната полиция се проведе на 3 юни в столичен офис. Елица Сотирова направи страхотна изненада на своите колеги от TaxiMe. Заедно със Симо и промо екип на DEVIN, проверка направи и Прея. Служителите в офиса получиха много подаръци, измериха нивото си на хидратация и разбраха за ползите от регулярния прием на вода на работното място.

Плюсовете от добрата хидратация са многобройни. Достатъчният прием на вода подобрява работоспособността на служителите и атмосферата в офиса, тъй като води до по-добро настроение и по-висока продуктивност. Хората, които приемат нужното количество вода през деня, имат повишена концентрация и по-добро здраве, което от своя страна води до по-високи професионални резултати.

Следващата проверка предстои на 14 юни, като операцията ще води Наско от БТР. Всички, които искат да поканят БГ Радио и Водната полиция на внезапно посещение, могат да регистрират организацията, в която работят на www.bgradio.bg.

news-06-06.06
Водната полиция на DEVIN и БГ радио изненада интерактивния музей в Габрово
юни 6, 2016
news-01-11.06
Четвъртата проверка на Водната полиция на DEVIN и БГ Радио с Наско от Б.Т.Р.
юни 11, 2016