DEVIN Изворна подкрепя „Академия за родители“

DEVIN Изворна подкрепя „Академия за родители“

pic2

25 март 2016, София – DEVIN Изворна ще бъде официален партньор на проекта „Академия за родители“ и през 2016 г. Компанията традиционно подкрепя инициативата, която има за цел да подготви бъдещите родители за най-важния момент в живота им – отглеждането на дете. „Академия за родители“ е събитие за хората, които искат да направят информиран избор за възпитанието, здравето и образованието на децата си.
Като част от партньорството, DEVIN предоставя на Академията изворна вода, която е най-добрият избор за бременните жени и може да бъде използвана при приготвянето на храна за кърмачета, както и за директна консумация от бебета и малки деца. DEVIN Изворна се отличава с изключителна лекота и мекота на вкуса, а уникалният баланс на минералите и ниската обща минерализация я правят подходяща за всекидневна и постоянна употреба.
Освен това, DEVIN осигурява на „Академия за родители“ печатни материали и листовки с информация за здравословното хидратиране и ползите от водата за човешкото тяло. Освен в ежедневието, приемът на достатъчно течности е изключително важен по време на бремеността, тъй като водата помага на тялото да усвои витамините и минералите, и да ги транспортира до кръвните клетки и плацентата. Водата е от ключово значение не само при формирането на бебето на всеки етап от неговото развитие, но и след раждането.
Хранителните и питейните навици се изграждат от най-ранна детска възраст, за да бъде гарантирано здравето на децата в бъдеще. Ето защо е важно родителите да дават личен пример на децата си и да им помагат в изграждането на полезния навик да пият вода, както и да са информирани за ползите от нея.
Повече информация за целта, постиженията и събитията на „Академия за родители“ е налична на адрес: www.parentacademy.bg

Trapezna-vs-Izvorna
Не всички води с розов етикет са изворни
май 20, 2016