Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Delta Planet Mall организира поредица от фермерски пазари всяка събота

 С настъпването на есента Delta Planet Mall ще зарадва всички свои посетители с поредица от тематични фермерски пазари. Те ще се случват всяка събота, от 11:00 до 17:00 ч. на Ниво Партер, до Магическото дърво. Ключови производители от Варна, Добрич и региона ще предложат изобилие от сезонни хранителни, козметични и занаятчийски продукти. Първото събитие, част от регулярната инициатива, ще се състои на 29 октомври. 
Тази събота, посетителите на Delta Planet Mall ще имат възможност да избират между богато разнообразие от млечни деликатеси – биволско мляко и сирене, месни изделия от пасищно отглеждани животни Блек Ангъс, сезонни зеленчуци, ядки и сушени плодове. Изложителите ще предложат още мед и пчелни продукти, студено пресован шарлан и оцет за подправяне на сезонни ястия. В допълнение, на щандовете, разположени в търговския център, любителите на качествените напитки ще открият широк набор от натурални сокове без консерванти и оцветители и домашно вино. 
Специална арт зона ще бъда обособена, като част от фермерския пазар. Там ще бъдат изложени както козметични продукти със 100% натурален произход, така и художествени плетива и бижута, изработени от рог и естествени цветя. Партньори на инициативата на Delta Planet Mall са Земеделски институт – Шумен и Мирослав Димитров, част от „Деко Глас ММ ООД“, семейна фабрика за стъклени елхови украшения от град Добрич. Занаятчийската работилница за коледни играчки ще има водеща роля и в следващите издания на инициативата през месец ноември и декември. Посетителите ще се насладят на феерия от ръчно изрисувани украшения от издухано стъкло и други майсторски творби. 
Материалът Delta Planet Mall организира поредица от фермерски пазари всяка събота е публикуван за пръв път на Fermerite.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: fermerite.com