Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

BILLA ще дари продукти на стойност над 150 000 лв. на Българската хранителна банка до края на годината

До края на 2022 г. BILLA България ще дари на Фондация Българска хранителна банка (БХБ) над 43 тона храна и над 10 000 литра напитки на обща стойност над 150 000 лв. Благодарение на изградената мрежа от партньорски организации на Фондацията, те ще достигнат до хиляди хора в нужда, бенефициенти на дейността ѝ.
„Всяка година в България се изхвърля близо 90 кг храна на глава от населението. Тази статистика е особено тревожна на фона на риска от глобална продоволствена криза, като страничен ефект от войната в Украйна, инфлацията и изменението на климата. Вярвам, че със споделени усилия можем да направим много, за да предотвратим загубата на качествена и годна за консумация храна, която не може да влезе в магазинната мрежа поради причини, които не касаят нейните хранителни и вкусови показатели. Благодарение на нашите партньори от Българската хранителна банка, тя достига до хората, които имат най-голяма нужда от нея“, сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.
С цел намаляване разхищението на храна, веригата въвежда и специални предложения за клиентите, използващи BILLA Card. Във всички магазини на BILLA в страната след 20:00 ч. клиентите на лоялната програма могат да се възползват от 30% намаление на всички ястия, изложени на топлата витрина. В допълнение, утвърдена от компанията практика е продукти с наближаващ срок на годност да се маркират с цветни стикери, индикиращи 25% или 50% отстъпка от регулярната им цена.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg