Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

9 актьори, които могат да изиграят Кратос в сериала по God of War

През месец април бе обявено, че стрийминг платформата Prime Video, собственост на Amazon, ще разработи сериал върху God of War – една от най-успешните видео игри на всички времена.
Не е тайна, че дълго време феновете на God of War искаха филм или сериал, разказващ за приключенията на Кратос – безпощадният спартански воин, който сключва сделка с древногръцките богове, коствала му най-скъпото.
Имайки предвид колко успешен е франчайзът, не е изненада, че Prime Video успяха да уредят правата от Sony – компанията, стояща зад PlayStation.
През 2018 година поредицата бе стартирана наново, като този път Кратос бе “изпратен” в Скандинавия, срещайки се и с местните митологични фигури. Съвсем наскоро излезе и продължението на God of War, представящо втората част на приключенията на Кратос и неговия син Атреус. Както и предишния път, играта впечатли не само с геймплей и графика, но и с изключителното разказване на историята.
Съветът на VIBES: Не се колебайте да се сдобиете с копие на God of War и да се потопите във вселената на Кратос – спартанският воин с противоречива съдба.
Но да се върнем на темата – кои са актьорите, които могат да изиграят Кратос в предстоящия сериал за God of War? С уговорката, че все още не знаем кой етап от живота на спартанския воин ще бъде разгледан – този, в който той се изправя срещу древногръцките богове или по-късния в Скандинавието.

Джейсън Момоа

Мнозина фенове направиха колажи онлайн, показващи Джейсън Момоа като Кратос. И трябва да признаем, че изглеждаха просто перфектно. Самият Момоа знае как да изиграе подобен тип герои, имайки предвид, че в “Игра на тронове” изигра лидера на дотраките Хал Дрого. Той притежава нужните харизма и физика, за да се превъплъти в Кратос. Не изглежда като никак лош избор.
Дейв Баутиста

Звезда на кеча в миналото, Дейв Баутиста успя да изгради една истински успешна кариера на актьор. Образът му на Дракс във вселената на Marvel го изстреля към горните етажи на Холивуд, а този статут бе затвърден от участието му в “Дюн” и зомби-екшъна Army of the Dead. Баутиста е интересна опция за ролята на Кратос и не бива да го подценяваме.
Том Харди

Много пъти в миналото Том Харди е доказвал, че може да натрупа сериозна мускулна маса за роля. Това означава, че за него няма да е проблем да достигне масивната физика на Кратос, стига да се налага. Ако сте го гледали като Бейн във филма за Батман, то вече знаете колко плашещо може да изгледа британецът. Също толкова плашещо като човек, който е на път да убие самия Зевс.
Джерард Бътлър

Крал Леонидас от “300” не се нуждае от специално представяне, нали? 53-годишният Джерард Бътлър е вероятно твърде стар, за да изиграе младата версия на Кратос, но е добър избор, ако сериалът следва историята от 2018 година. Вече сме го виждали яростно да се бие с врагове, докато има брада и белег на лицето си – също като Призрака на Спарта.
Крис Хемсуърт

Ако говорим за това дали има нужната физика за ролята, Крис Хемсуърт определено влиза в тази категория. А може ли да играе? Това също го покрива. Освен всичко, австралиецът е достатъчно харизматичен, за да влезе “в обувките” на толкова култов герой от света на гейминга. Има само едно нещо, което леко ни обърква – ами ако се наложи да играе Кратос, който се бие с… Тор? В крайна сметка, всички гледаме на него именно като на екранния Тор. Това ще бъде сякаш се бие със себе си.
Хю Джакман

Също като Джерард Бътлър, Хю Джакман е подходящ за по-възрастната версия на Кратос. Когато гримьорите си свършат работата, Джакман без съмнение ще използва големия си актьорски талант, за да се превърне в Призрака на Спарта. И да пресъздаде дълбоките му емоции, силно забележими в по-новите игри. Освен това, Хю Джакман се поддържа във форма, така че физиката тук няма да е проблем.
Дуейн Джонсън

Просто трябваше да го включим, нали? Вероятно вече е малко скучно да виждаме Дуейн Джонсън навсякъде, но няма спор – той е най-голямата екшън звезда в момента. Със сигурност продуцентите на сериала биха се почувствали изкушени да му дадат ролята, защото това би имало голяма притегателна сила спрямо публиката. Проблем обаче би бил графикът на Скалата, който е наистина доста пълен.
Джон Бернтал

Благодарение на сериала за Наказателя, Джон Бернтал вече знае как да играе антигерои с трагична съдба. Бернтал е наясно как да предаде тези емоции на аудиторията – в това няма съмнение. Неговата кариера също върви нагоре в последното десетилетие, а ролята на Кратос би било едно от големите му постижения. И със сигурност ще даде всичко от себе си.
Кристофър Джъдж

Кой друг, ако не самият Кратос? Кристофър Джъдж е актьорът, който озвучава спартанския воин в игрите на Santa Monica. Той е обожаван от феновете, като от Prime Video ще заложат на сигурно, избирайки го за ролята. Неговата кариера не е толкова знаменита, колкото при останалите в списъка, но той има връзка с персонажа, каквато другите нямат. Джъдж е сред най-често споменаваните от феновете имена в този аспект.
The post 9 актьори, които могат да изиграят Кратос в сериала по God of War appeared first on Vibes.bg.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: vibes.bg