Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

5 неща, които да пазите в тайна, за да сте щастливи

Сигурни сте забелязали, че някои хора са доста потайни. И не, не говорим за мнителните такива, а за онези истински щастливи хора, които не изпитват нужда да споделят каквото и да е в социалните мрежи и да обсъждат живота си. Успешният и щастлив живот крие своите тайни, затова не е редно да споделяте всичко на всички. Ето какво е добре да запазите в тайна. 
1. Добрите дела, които сте направили
Доброто не са прави, за да се споделя, а за да носи щастие на този, на когото си го дарил. Най-добрите дела са безкористни. Всички знаем това.
2. Бъдещите ви планове и амбиции
Никога не споделяйте идеите си за бизнес и развитие. Никога не знаете кой може да се промъкне и да осъществи плановете ви или пък да ви “подлее вода.”
Вижте още: 5 простички неща да се почувствате щастливи
3. Промените, които правите в живота си
Хората могат да бъдат много завистливи. Не се хвалете, че сте намерили ново жилище, че имате нова кола, че сте превъзмогнали страх или ви се е сбъднала мечта.
4. Каква ви е заплатата
Това е тайна, която засяга само вас и най-близките ти хора. Няма нужда да споделяте на всеки приятел колко пари тв дават или колко спестявания сте натрупали. Колкото по-малко знаят, толкова по-добре.
5. Личните ви проблеми
Българинът има особено влечение към това да разказва личния си живот, включително детските си травми. Това е изключително грешно и хората помнят най-много лошите неща и клюките. Те винаги ще ви свързват с това, което сте споделили.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg