Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

5 зимни цвята за нокти, които да опитате

Когато търсите нов и интересен нюанс за зимния си маникюр, не е лоша идея да погледнете гардероба си. Ако изглеждате добре, носейки даден цвят като дреха, е повече от вероятно да изглежда страхотно и върху ноктите ви. Но въпреки че изборът между нюанси е изключително индивидуален, някои неща са универсални, като преминаването към по-дълбоки тонове и играта с матови и кадифени текстури. Ето кои са цветовете, с които си струва да експериментирате и не са червено.
Тъмнозелен мъх
Не можете да сбъркате с тематично виненочервено покрай Коледа, но ако търсите нещо по-неочаквано, погледнете към наситено мъхесто зелено. Този нюанс ласкае всеки тон на кожата, а зеленото е хубав начин да изпробвате по-тъмен нюанс, без да носите класическото бордо.

View this post on Instagram

A post shared by Maggy (@maggy.nailbeauty)

Ярка горчица
Този цвят ще ви помогне да запазите нещата свежи и вълнуващи, като можете да отидете стъпка по-далеч с по-златисти отблясъци.

View this post on Instagram

A post shared by Stefanie ☀️ | Nail Art Inspo (@polished_yogi)

Мастилено синьо
Наистина харесваме дълбоките скъпоценни тонове за зимата! Мастиленото синьо изглежда наистина адски луксозно, без да дразни окото.

View this post on Instagram

A post shared by thegelbottleaus (@thegelbottleaus)

Земен металик
За да издигнете блясъка на следващо ниво, помислете за хром. Наистина е свеж, защото не е това, което ще видите да носят всички останали.

View this post on Instagram

A post shared by Jessica Cosmetics (@jessicacosmetics)

Маслинено зелено
Това е кремаво горско зелено с жълти подтонове. Топлото, приглушено зелено е универсално и хармонира добре с други цветове, като същевременно прави изявление.

View this post on Instagram

A post shared by Megan (@mylacqueredlife)

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg